viernes, 17 de diciembre de 2010

Tai (Lux)

Ja hem fet el Tai!

 El Tai és un workshop de vocació creativa i artística, i enguany, tractava els temes de la llum i el moviment.
S'ha treballat sobre conceptes idees i suggerènces que envolten la llum i el moviment, per generar un concepte final que transportessim a un objecte, us deixo un petit resum del meu i unes imatges i enllaços d'interès per si voleu veure més projectes dels companys i la web del tai.

"El despertar dels fotons, sorgeix de la combinació de dos elements, la llum i el moviment.
L'element sorgeix de la combinació de moltes mirades i punts de vista diferents sobre la llum, el moviment i tots els conceptes que ens aporten aquests.
Inspirat per la naturalesa, la relació moviment-llum ens genera varies idees al cap, des de l'òrbita de la terra al voltant del sol que ens provoca el pas del dia amb les seves particularitats en la llum, fins a expressions com “donar a llum” que són metàfores que ens donen a conèixer la importància que té la llum per l'ésser humà.
L'element vol representar aquesta explosió de llum que ens dona a entendre el títol “el despertar dels fotons”, aquest alliberar-se, el sorgir al món per ser lliure i influir en tot el que l'envolta.”
Analitzant tots aquests conceptes i les possibilitats materials i temporals, dissenyem un objecte que despendrà les sensacions del concepte utilitzant uns motors rotatius i la tecnologia LED com a font de llum."




algunes de les "andròmines per treballar.

la zona de treball.
inicis del muntatge

l'objecte final, muntat en 2 dies!

el desplegable de l'exposició i resum del Tai. (click per ampliar)

i un video de l'aparell funcionant.

més info:
         www.artidisseny.com/tailux

Felicitats als organitzadors, professors, col·laboradors i també als companys del Tai, ha estat una experiència molt positiva i enriquidora!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Licencia de Creative Commons
This work by Gaspar Ventura is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Based on a work at www.gasparventura.blogspot.com.